Vier jaar cel voor overvallers vleesfabriek

Drie mannen die op 22 februari een gewapende overval pleegden op vleeswarenbedrijf Landuyt-Wauters in Ninove zijn veroordeeld tot celstraffen tot vier jaar.

Salekh S. uit Ronse en Soufiane A. (23) uit Geraardsbergen drongen het bedrijfsgebouw op de Neep binnen en bedreigden de zaakvoerders. Die kregen een pistool tegen het hoofd en werden vastgebonden. De overvallers raakten in paniek en namen uiteindelijk zonder buit de benen. Na een korte klopjacht konden ze beiden worden ingerekend.

Soufiane A. kreeg woensdag de zwaarste straf: vier jaar effectief. “Ik had gedronken en ik ben dom geweest”, verklaarde hij tijdens zijn proces. In april van vorig jaar was hij nog al eens veroordeeld tot vier jaar cel voor een hele reeks diefstallen met geweld.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *