Ik weet niet hoe

Ter gelegenheid van het 22-jarig bestaan van de groep, brengt Get Ready! “Ik weet niet hoe” uit; destijds een mega-hit voor Benny Neyman. Deze single is tegelijkertijd ook een hommage aan deze laatste, die 10 jaar geleden overleed. Productie was in handen van Mon s’Jegers, die eveneens producer was van de eerste hits van de groep. Get Ready! viert zijn 22-jarig bestaan op 28 april met een eenmalig concert in CC De Pomblom in Ninove.

Special guest is Petra, waarmee de groep, midden in de nineties, voor hun tweede album “Go for it!” “Dance across the floor” opnam. Voorprogramma wordt verzorgd door Wim Leys. “22 jaar Get Ready!” brengt bovenop de nieuwe single en het verjaardagsconcert in Ninove nog een dérde verrassing: “The Mission”, het Engelstalige album van de groep dat werd geproducet door Phil Harding en Ian Curnow, wordt voor het eerst ook digitaal.

Binnenkort op iTunes!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *